Puhtaan hengitysilman edelläkävijä

Pallas Air on puhtaan hengitysilman mahdollistavia ratkaisuja tarjoava teknologiayritys. Olemme edelläkävijä puhtaamman ja terveellisemmän hengitysilman mahdollistavien tuotteiden kehittämisessä. Kilpailuetumme perustuu käyttämiimme teknologioihin sekä tehokkaaseen hankintaan ja tuotantoon.

Korkealaatuiset Lifa Air -tuotteet soveltuvat lukuisiin erilaisiin tarpeisiin aina yksityiskäytöstä ammatillisiin käyttötarkoituksiin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus puhtaan hengitysilman ratkaisuista ja maailmanlaajuisen asiakasverkoston palvelemisesta. Tuotteitamme on myyty yli sataan maahan.

Genano on johtava sisäilmanpuhdistimien toimittaja. Genano toimii useilla erilaisilla liiketoiminta-aloilla, varmistaen valmistusprosessien toimivuuden laboratorioissa, klinikoissa, tuotannon puhdastiloissa, logistiikkahalleissa ja muissa tuotantotiloissa. Genano toimittaa puhdasta ilmaa palveluna sadoille kunnille Euroopassa ja varmistamme, että ilma on hyvää ja turvallista hengittää julkisissa rakennuksissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa ja kaupungintaloissa.

Pallas Airin liiketoiminta jakautuu kahden tytäryhtiön liiketoiminta-alueisiin:

Lifa Air

Puhtaan hengitysilman ratkaisujamme voidaan käyttää muun muassa kodeissa, kouluissa, toimistoissa ja tehtaissa. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä useilta eri toimialoilta, kuten terveydenhuolto-, liikenne- ja matkailualalta, sekä julkishallinnon toimijoita ja kuluttaja-asiakkaita.

Lifa air LA500 Näyttely

Asiakkaitamme ovat muun muassa: Finnair Oyj, UPM-Kymmene Oyj, Kesko Oyj, S-ryhmä, Huoltovarmuuskeskus, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS), Deutsche Bahn -rautatieyhtiö, Nestlé S.A., Royal Canin, Tokmanni Group Oyj, MGM Resorts -hotelli- ja kasinoyhtiö, Suomen Puolustusvoimat sekä Würth Oy.

Missio

Missionamme on tuottaa puhdasta ja terveellistä hengitysilmaa huippuedistyksellisillä tuotteillamme.

Visio

Visionamme on tarjota puhdasta hengitysilmaa paikasta riippumatta tuotteidemme avulla.

Arvot

Kaikkia työntekijöitämme kohdellaan nämä arvot huomioiden ja kaikkia työntekijöitämme kannustetaan osallistumaan Pallas Airin kehittämiseen.

Avoimuuden kulttuuri mahdollistaa vuorovaikutteisuuden ja matalan kynnyksen uusien ideoiden esittämiselle, joka toimii perustana innovatiiviselle työskentelylle innostuneiden työntekijöidemme keskuudessa.

Missiomme ja visiomme perustuvat tähän arvoon, joka on toimintamme perusta.

  • Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan ympäristöä kuormittavien ratkaisujen käytön, mahdollistaen pienen hiilijalanjäljen.
  • Pyrimme myös määrätietoisesti huomioimaan tämän arvon tutkimus- ja kehityshankkeissamme, jotka osaltaan pyrkivät ratkaisemaan globaalia muovijäteongelmaa.